Service & Cloud Administrator

Functieomschrijving

Ben je klaar voor een stap naar een allround IT rol binnen ons volledig in de cloud opererende IT team? Zoek je een werkgever waar volop ruimte is om met je aangeboren nieuwsgierigheid oplossingen te zoek voor onze interne klanten? Kent Office 365 nauwelijks geheimen voor je? En wil je graag met jouw ideeën een positieve invloed uitoefenen op de werkbaarheid, stabiliteit en veiligheid van de onze diverse IT omgevingen? Dan komen we graag met je in contact!


Als Service & Cloud Administrator maak je onderdeel uit van het Shared Service Center (SSC) van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), de Betaalvereniging Nederland,  Currence en Transactie Monitoring Nederland (TMNL). Samen met 2 andere collega’s ben je voor deze organisaties verantwoordelijk voor de 1e en 2e lijns support. En zijn er af en toe wat praktische dingen die je oppakt, zoals het assisteren bij het gebruik van audiovisuele apparatuur.


Je houdt je bezig met het:

 • Beantwoorden van de meest uiteenlopende IT vraagstukken of problemen van collega’s
 • Onderhouden van vergader MS Teams systemen
 • Acteren op security issues
 • Oplossen van inlog- en autorisatie problemen van externe leden tot onze IT systemen
 • Oplossen van issues op het Ledennet van de NVB gebaseerd op Dynamics en SharePoint online
 • Onderhouden van toegangscontrole systeem
 • Meedenken en adviseren in Microsoft 365 oplossingen zoals Flow’s, PowerAutomate, SharePoint inrichting en Microsoft Dynamics
 • Onderhouden van DNS instelling vwb onder andere MX, DKIM, CName records
 • Adviseren, meedenken en implementeren in vernieuwingen die, onder andere, de bruikbaarheid en de security van de IT omgevingen naar een hoger niveau kunnen tillen


De NVB

 • Is een proactieve en zelfsturende organisatie, die inspeelt op de ontwikkelingen in de sector en in de samenleving
 • Vindt jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk; we bieden doorlopende opleiding, coaching en uitdagend werk
 • Heeft diversity & inclusion hoog in het vaandel staan; mensen voelen zich thuis
 • Heeft samenwerking en verbinding centraal staan én biedt je de ruimte om zelf sturing te geven aan dossiers
 • Hecht belang aan je vitaliteit en ondersteunt je bij het inrichting van een goede thuiswerkplek
 • Biedt prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO banken. Dat betekent een mooi salaris waarbij de hoogte afhankelijk is van het aantal jaren (relevante) werkervaring en een 13e maand. Er is een geheel premievrij pensioen.


Jouw werkomgeving

De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) telt circa 65 leden en werkt samen met de bankensector, politiek en stakeholders proactief aan een dienstbare, stabiele en competitieve bankensector. Onze missie is het behartigen van de belangen van onze leden en de sector door het bieden van een ontmoetingsplaats, het leveren van relevante informatie, lobby en communicatie. We organiseren dialoog, willen onze leden inspireren en streven naar zichtbare resultaten. Bijna alle banken die actief zijn in Nederland, zijn lid van de NVB. 

Bekijk onze bedrijfsfilm hier.


Betaalvereniging Nederland organiseert voor haar leden de gezamenlijke taken in het nationale betalingsverkeer. Haar leden zijn banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen. De taken van Betaalvereniging Nederland liggen op het gebied van infrastructuur, standaarden en gezamenlijke productkenmerken.


Currence is de eigenaar van de interbancaire producten iDIN, iDEAL, Acceptgiro en Incassomachtigen. Als eigenaar is Currence beheerder van het afsprakenstelsel; zowel technische regels als ook alle voorwaarden waaraan men moet voldoen om de producten te mogen gebruiken.


TMNL is een samenwerkingsverband tussen ABN AMRO, ING, Rabobank, Triodos Bank en de Volksbank. In TMNL gaan deze banken hun betalingstransacties in samenhang monitoren op signalen die kunnen duiden op witwassen of terrorismefinanciering. Door die gezamenlijke monitoring kunnen criminele geldstromen en netwerken beter gedetecteerd worden.

In totaal zijn er binnen deze organisaties ongeveer 150 medewerkers werkzaam, met veelal een academische, specialistische achtergrond.

Functievereisten

Je bent een leergierige, oplossings- en servicegerichte all round IT’er op het gebied van onder andere Azure, Microsoft 365, SharePoint Online en eigenlijk alles wat maar met IT te maken heeft.

Daarnaast heb je :

 • een afgeronde  bachelor opleiding en minstens 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie:
 • een zelfstandige houding en zelfvertrouwen: jij bent het gezicht van IT
 • sterke sociale en communicatieve vaardigheden: je bent in voor een praatje en kunt omgaan met kritische vragen van medewerkers
 • een analytische manier van werken

En ben je in staat om snel je weg te vinden en lopende zaken vlot op te pakken.


Heb je interesse?

Solliciteer dan via onderstaande button en upload je CV en een motivatiebrief. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via HR@nvb.nl of 020-550 28 88.