Management Assistent (32 uur per week)

Functieomschrijving

Vind je het leuk om samen met 5 collega's te zorgen dat 35 teamleden van communicatie, beleid, legal en public affairs van de Nederlandse Vereniging van Banken hun werk goed kunnen doen?

Als Management Assistent van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) heb je een zelfstandige rol. In ons team is veel ruimte voor eigen initiatief, wordt er gekeken naar mogelijkheden om te vernieuwen en kijken we nieuwsgierig naar de toekomst. Dit doen we door de ontwikkelingen binnen het vak actief te volgen, daarover met elkaar in gesprek te blijven met als doel de organisatie zo goed mogelijk te blijven ondersteunen.

Het beleidssecretariaat bestaat uit 6 collega's en wordt aangestuurd door de Coördinator Beleidssecretariaat.

Je werk in het kort

 • Zelfstandig en op eigen initiatief complexe agenda's beheren en duidelijk communiceren over het (her)plannen van vergaderingen, afspraken en calls (MS Teams), inclusief het reserveren van zalen en – waar nodig – reserveren van lunch, borrel en diner;
 • Het voorbereiden van (externe) vergaderingen en (hybride) evenementen, verzamelen en documenteren van benodigde vergaderstukken, samenwerken met collega's om deze tijdig gereed te hebben, informeren en distribueren aan alle deelnemers;
 • Publiceren van vergaderstukken;
 • Telefoon aannemen en gesprekken zelfstandig afhandelen, doorverwijzen of doorverbinden;
 • Bewerken van diverse soorten administratieve gegevens in het CRM-systeem;
 • Vervangen van collega's binnen het team bij afwezigheid.

Sylvia Voogt, Coördinator Beleidssecretariaat Nederlandse Vereniging van Banken: 

"Het ontzettend leuke, gedreven en enthousiaste team bij de NVB en de afwisselende maatschappelijke en politieke onderwerpen waar we ons mee bezighouden zorgen voor dagelijkse uitdaging en plezier in mijn werk".


Wat bieden wij?

 • Een lerende organisatie waar jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat, onder meer door doorlopende opleiding, coaching en uitdagend werk;
 • Een open, mensgerichte werkcultuur met gedreven professionals die streven naar het leveren van kwaliteit en het maken van impact voor onze leden en de maatschappij;
 • De werktijden zijn flexibel en deels thuiswerken is mogelijk;
 • Je krijgt ook 26 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband van 36 uur (extra dagen kopen is mogelijk), een ov-kaart, een zakelijke laptop, een zakelijke mobiel en we dragen bij aan een goed premievrij pensioen.

Jouw werkomgeving

De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) is de belangenorganisatie voor banken in Nederland en telt circa 60 leden; bijna alle banken die in Nederland actief zijn. Onze missie is het behartigen van de belangen van onze leden en de sector. Dat doen we door het bieden van een ontmoetingsplaats, het leveren van relevante informatie, lobby en communicatie. We organiseren dialoog, willen onze leden inspireren en streven naar zichtbare resultaten.

De NVB is een proactieve en zelfsturende organisatie en telt circa 60 collega's. De sfeer is open en gericht op samenwerking. Onze hoofdvestiging is op de Amsterdamse Zuidas.


Kijk hier voor meer over werken bij de NVB van bekijk onze bedrijfsfilm.


Functievereisten

Wie jij bent

Wij zijn op zoek naar een servicegerichte en vernieuwende management assistant, die graag meedenkt, flexibel, doortastend en diplomatiek is. Dit maakt jou echt onmisbaar:

MBO+ werk- en denkniveau

 • Relevante werkervaring als Management Assistant in een team;
 • Goede kennis van en uitstekende vaardigheden met Outlook en Ms Office;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Timemanagement als tweede natuur;
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Enthousiast?

Solliciteer dan via onderstaande button. Wil je meer weten of heb je vragen neem dan contact met Sylvia Voogt (Coördinator Beleidssecretariaat) via 06 – 12 81 48 33 of met Debby Evers, HR Business Partner, via 06 – 23 40 30 15 (ook via WhatsApp).